Sieradenwinkeltje in Franeker

Ben je op zoek naar leuke en bijzondere sieraden? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Fier Gifts & Lifestyle! In ons sieradenwinkeltje in Franeker verkopen we allerlei soorten sieraden. Laat je verrassen door ons wisselende aanbod! Bij ons kun je sieraden kopen van de merken A Beautiful story en Qoss.

A Beautiful Story

Dit Nederlandse sieradenmerk staat voor fairtrade sieraden, met de hand gemaakt door producenten in derdewereldlanden. Door sieraden te produceren biedt A Beautiful Story de makers een inkomen, een dak boven hun hoofd en voedsel. Met jouw aankoop ondersteun je dus dit mooie doel!

A Beautiful Story biedt verschillende soorten sieraden, zoals armbanden, ringen, kettingen en oorbellen. De sieraden zijn verfijnd gemaakt en hebben een lieve uitstraling. In de ontwerpen zitten edelstenen verwerkt. Het merk noemt zijn sieraden ook wel lucky tools, omdat ze je aanmoedigen en geluk brengen.

Qoss

Het merk Qoss staat voor krachtige, stoere en authentieke sieraden. Daarnaast staat men voor rust, liefde voor jezelf en de mensen om je heen. De sieraden worden met de hand gemaakt in Nederland, waarbij er samengewerkt wordt met Nederlandse bedrijven waarbij duurzaamheid centraal staat.

Je kunt kiezen uit Qoss-sieraden in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. De sieraden zijn stoer, tijdloos, vrouwelijk en hebben een mooi design dat bestaat uit gekleurde stenen, staal en leer.

Altijd wat nieuws in de winkel

Ben je enthousiast geworden? Kom dan snel langs in onze sieradenwinkel en ontdek ons assortiment! Het aanbod verschilt regelmatig, dus we hebben altijd wat nieuws voor je in de winkel. De prijzen van de sieraden liggen ongeveer tussen de €15,- en €45,-. Tip: een mooi sieraad is ook altijd leuk om cadeau te geven!

Contact

Wanneer je op zoek bent naar een sieradenwinkeltje in Franeker ben je bij Fier Gifts & Lifestyle aan het goede adres. We nodigen jou graag uit in onze winkel! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, je kunt bellen naar 06 – 1560 0820, daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen. We staan je graag te woord!